1.jpg

"Hei! Olen Taylor Monroe. Voisin kertoa tässä vähän itsestäni. Haluan olla suosittu, rakastan olla huomion keskipisteenä! Musta- ja vaaleahiuksiset miehet ovat mieleeni. Mutta ihania hiuksia ei saa pilata hatuilla, ei todellakaan.
Edellinen asuinpaikkani oli Steptown. Minulla oli siellä rakastavat vanhemmat, kunnes he menehtyivät auto-onnettomuudessa pari kuukautta sitten. Minulle jäi perintöä vaivaiset 4 800 simoleonia ja melko suuri tontti täällä Californiassa", Taylor sanoi.

2.jpg

"Tässä näkyy pieni taloni ja perimäni tontti. 4 800 ei ole iso raha, joten taloni on todella vaatimaton".

3.jpg

"Tässä on asuntoni sisältä. Ei kovin houkutteleva? Astianpesukone oli pakollinen, sillä vihaan tiskaamista yli kaiken! Ehkä saan pian rikkaan miehen, jonka rahoilla rakennamme unelmien kartanon.." Taylor sanoi unelmoiden.

4.jpg

Pian pihalle tuli postinkantaja kirkaankeltaisessa takissaan. Kauhean takin lisäksi Aamu toi myös päivän lehden. Taylor kysäisi samalla, missä kaupungin cooleimmat urokset viettävä aikaansa. Aamu vain pyöritti sormea ohimollaan ja lähti tirskuen kohti seuraavaa taloa.

5.jpg

Taylor luki päivän säätiedotuksen, jonka jälkeen hän selasi työpaikkailmoitukset. Hän valitsi hyväpalkkaisen työn vartijana.

6.jpg

Myös naapurit tulivat tervehtimään Tayloria. Kristen Olsen alkoi selittämään jotain matemaattisia kaavoja, jotka eivät kiinnostaneet pätkääkään Tayloria.

7.jpg

Taylorin mieliksi paikalle saapui myös tällainen namupala, Mike Clarkson. Valitettavasti hän oli varattu, mutta eihän se estä ystävyyttä?

8.jpg

Koska vieraat olivat joko naisia, varattuja tai rumia miehiä, Taylor lähti keilahalliin etsimään unelmiensa prinssiä.

9.jpg

Ajankuluksi Taylor koitti keilaamista ensimmäistä kertaa..

10.jpg

Ja hyvinhän se meni, kaato ensiyrittämällä.

12.jpg
13.jpg
14.jpg

Keilaamisen jälkeen hän alkoi katselemaan miehiä. Valitettavasti tarjonta oli kehnompaa kuin kotona.

15.jpg

Taylorille tuli nälkä, mutta rahat eivät riittäneet ruokaan, joten hän päätti varastaa poliisin ruoan. Olikohan ihan viisas temppu..

16.jpg

Koska Taylor meinasi kuolla tylsyyteen rumien miehien ympärillä, hän pelasi yksikseen biljardia jonka jälkeen hän lähti kotiin.

17.jpg

Ei Taylor kuitenkaan luovuttanut. Tällä kerta hän soitti taksin viemään hänet kaupungin cooleimpaan diskoon.

18.jpg

"Vau, en kuvitellut että paikka olisi näin mahtava!" Taylor hihkaisi innostuneena.

19.jpg

Taylor oli aina halunnut kokeilla DJ:n hommia, joten hän päätti astua DJ:n koppiin ja hoitaa homman tyylikkäästi. Toisin kuitenkin kävi, ja tanssijat lähtivät tanssilattialta ripeästi.

21.jpg

Nolona hän siirtyi tanssilattialle jammailemaan ruman miehen kanssa.

22.jpg

Muutaman paukun ja tanssin jälkeen Taylor soitti taksin hakemaan hänet kotiin. "Tätä menoa en saa ikinä unelmieni prinssiä.." Hän vaikeroi humaltuneena.

23.jpg

Seuraavana aamuna se ruma mies soitti hänelle ja ehdotti tapaamista. "Painu kuuseen, mä en sun limasta seuraas kaipaa", Taylor sanoi napakasti. "Missähän vaiheessa mä annoin numeroni sille.."

24.jpg

Hyvännäköisen miesseuran puutteessa Taylor soitti Mikelle. Hän tuli ilomielin tapaamaan Tayloria. Parin vitsin jälkeen alkoi flirtti lentää molemmin puolin.

25.jpg

"Sä oot ihana ystävä", Taylor sanoi ja halasi Mikeä. "Ehkä ystävyydestä vois kehittyy jotain enemmän..?" Hän jatkoi. Mike vain hymähteli tyytyväisenä.

27.jpg 

Illalla Taylor ja Mike puhuivat hempeitä ja lopulta muiskauttivat suudelman toistensa huulille hyvästiksi.

28.jpg

Hellän suudelman jälkeen Taylorin piti mennä töihin. "Hemmetin yövuorot.."

29.jpg

Töiden jälkeen Taylor osti palkallaan television. "Nyt jumppaan itseni sellaiseen kuntoon että ylennyn suoraan terästitaaninaiseksi.." Taylor puuskutti.

30.jpg

"Khöh khöh, aah, ahh, aatsiuhh! Kyllä, olen todella sairas, kuumetta 39 astetta ja pyörrytää. Niin, taitaa olla parasta että jään kotiin parantumaan", Taylor soitti töihin ja valehteli olevansa kipeä. Hänellä oli nimittäin muita suunnitelmia..

31.jpg

Hän tilasi taksin, sillä hänellä oli..

32.jpg

Treffit Miken kanssa.

33.jpg

Ensimmäisenä pari suuntasi tanssilattialle jammailemaan uusimmat hitin, April Lawignen Why biisin mukana.

34.jpg

Tanssin jälkeen hyvännäköinen mies, Kari Kotala, tuli juttelemaan Taylorille ja pyytämään hänen puhelinnumeroaan. Hämmentyneenä Taylor kirjoitti numeron paperilapulle ja antoi sen Karille. "Tuossa miehessä on jotain kiinnostavaa.." Taylor sanoi. Sen jälkeen hän meni syömään Miken kanssa, mutta Taylorin ajatukset olivat kuitenkin jossain muualla, Karissa.

35.jpg

Treffit sujuivat kuitenkin upeasti ja Mike toi ruusukimpun Taylorin ovelle.

36.jpg

Samana päivänä Kari kuitenkin soitti Taylorille ja kertoi haluavansa tavata. Taylor sanoi, että voihan Kari tulla käymään hänen luonaan. Kari kehui Taylorin maasta taivaisiin ja Taylor oli todella otettu, joten hän flirttaili samalla tavalla takaisin.

37.jpg

Flirtin jälkeen Taylor tarttui Karin käsistä ja he seisoivat käsikkäin pitkän aikaa tuijottaen toisiaan.

38.jpg

Mitä? Muuttuiko Taylor oravaksi?! Ei sentään, hän vain leikki Karin kanssa vesisotaa.

39.jpg

Illan lopuksi Kari suuteli Taylorin pehmeitä huulia ja toivotti hyvää yötä ja lähti kotiin. Taylor oli onnellinen, mutta samalla omatunto huusi Taylorin korvaan. Mike on ihana mies, mutta Taylor ei tuntenut oloaan näin rakastuneeksi hänen seurassaan.

40.jpg

Ihanaa iltaa seuraa aina ei niin ihana aamu. Taylor päätti hankkia ylennyksen joten hän kehitti logiikkaansa tuijottelemalla taivasta ja vähän jotain muutakin, nimittäin Karin pihaa..

41.jpg

"Hei Taylor. Et oo soitellu pitkään aikaan, rakastatko sä mua enää?" Mike sanoi puhelimessa. "Mitä, siis, rakastako sä mua? Siis, tuota, en mä tiiä rakastanko mä sua ihan vielä, eihän me olla tunnettu viikkoakaan.." Taylor selitti luuriin. Silloin tuli hiljaista, ja lopulta kuului kun Mike lopetti puhelun. Taylor katsoi puhelinta ja sanoi: "Mitä mä oon tehny, en mä haluu satuttaa Mikeä.."

42.jpg

Seuraavana päivänä Taylor soitti Mikelle ja pyysi häntä tulemaan kylään, ja Mike suostui.

43.jpg

Puhumisen ja pienen flirtin jälkeen Mike kävi makuulleen Taylorin sängylle ja pyysi häntä tulemaan vierelleen. "Mitä jos pidettäisiin vähän hauskaa..?" Mike kysyi. "Phih, tottakai!" Taylor hihkaisi.

44.jpg

Pelehtimistuokiosta seurasi näköjään jotain hyvää, Taylor sai nimittäin ylennyksen.

45.jpg

Ilmeisesti pelehtimisestä seurasi jotain muutakin.. "Toivon todella, että tämä johtuu töissä syömästäni pilaantuneesta hampurilaisesta.."

46.jpg

Oksentelu ei johtunut purilaisesta, vaan Taylor oli raskaana (asun mesh ei näytä vauvamahaa).

47.jpg

Taylor soitti Karille ja kutsui hänet kylään, ja pyysi häntä myös muuttamaan hänen kanssaan yhteen. Kari toi 4 000 simoleonia ja joitain tavaroita, jotka suurin osa myytiin.

48.jpg

Rahoilla rakennettiin tällainen talo.

49.jpg

Ja tällainen se on sisältä.

50.jpg

Tässä nyt pieni esittely Karista; hänellä on (muistaakseni) tietotavoite, ja elämäntavoite on kohota tiedeuran huipulle. Nyt hän on kuitenkin löysäilyuralla, josta hän kuitenkin otti lopputilin ja etsi tiedeuran töitä. Kari pitää naisista, jotka tykkäävät kulkea alusvaatteisillaan silmälasit päässään. Nainen ei saa kuitenkaan missään nimessä olla blondi.

51.jpg

Kari ei ollut kovin hyvä kalastamisessa..

52.jpg

Tässä Kari stailauksen jälkeen, komea mieshän hänestä kuoriutui. Vaatteet vaihdetaan kunhan päästään kaupoille.

53.jpg

"Honey, sä et oo taaskaan soitellu. Mikä sua vaivaa, etkö sä oo enää kiinnostunu musta?" Mike sanoi puhelimessa. "Sullahan on perhe, huolehdi sä vaan siitä!" Taylor kiljaisi. "No vaimoo en edes rakasta, ja mulla on pari mukulaa jotka vois jättää vaimolle.." Mike sanoi. "Kolme, kolme lasta. Mike, mä oon raskaana. Sulle", Taylor sanoi henkeä pidätellen. Mike sulki puhelimen, ja Taylor purskahti itkuun. "Mun täytyy kertoo Karille", hän sanoi itkun lomassa.

54.jpg

Kari päätti kokeilla repussaan ollutta magnetohytkytintä (tai mikälie..). Ihme ettei pudonnut kyydistä.

55.jpg

Taylor meni ulos kalaan selventämään ajatuksiaan, ja karkuun miestään. Ei Taylorkaan kovin hyvä ole kalastamaan miehensä tavoin.

56.jpg

"Kulta. Mun täytyy kertoo sulle jotain. Mä oon raskaana. Ja tiiät varmaan että lapsi ei oo sun", Taylor sanoi häpeillen. "Eli ootko sä pettäny mua vai?" Kari sanoi. "Mmm..." Taylor mumisi myöntävästi. "Ei se mua haittaa, kunhan sä vaan rakastat mua, ja lupaat, ettet tee sitä enää ikinä", Kari sanoi napakasti, mutta samalla lempeästi.

57.jpg

"Miten sä voit olla noin ihana? Mä vannon, etten ikinä edes katso muita miehiä!" Taylor vakuutti. "Tuota, saako sitä koskea. Siis vatsaa?" Kari kysyi. Taylor hymyili lempeästi ja Kari hieroi Taylorin mahaa ja itki ilosta; "Me saadaan vauva!"

58.jpg

Seuraavana iltana Taylor söi illallista, jolloin Kari tuli hänen eteensä istumaan ja antoi samettisen rasian. "Taylor Monroe, tuletko vaimokseni?"