Nyt ilmestyy pitkästä aikaa uusi osa! Sää on ollut lämmin ja kaunis, joten olen mielummin ollut pihalla kuin pelannut simssiä, josta johtuu osan viivästyminen. Tämä osa on hieman lyhyempi kuin muut ja lähes pelkkää suhdesotkua. Toivottavasti jaksatte kuitenkin lukea tämän. Ihoista oli tullut negatiivista palautetta ja ne olivat minustakin ällöttävät tummimmilla ihoilla, joten vaihdoin ne takaisin vanhoihin. 
__________

311-1.jpg

(Pahoittelen alhaalla olevia seiniä, tässä kohtaa hiiri lakkasi toimimasta ja piti käyttää koneen hiirtä ja pelaaminen ja hyvien kuvakulmien saaminen oli hankalaa.) Heti yliopistolle saavuttuaan Lauren alkoi etsiä seuraa. Kaunis Signe käveli tontin ohi ja Laurenin henki salpautui, rakkautta ensisilmäyksellä? Juttu luisti hyvin ja pieni flirtti lensi ilmassa.

313.jpg

Yliopistolla tahtoi tuo rasvaisten ruokien syöminen lisääntyä, sillä aamiaiseksi oli aina rasvassa paistettua munakasta tai extrarasvaisia lettuja. Herkuttelun keskellä Lauren huomasi vatsansa ympärille kerääntyneen kunnon makkarat, jotka piti kuluttaa nopeasti pois.

314.jpg

Myös Eve huolehti ulkonäöstään vähintään yhtä paljon kun Lauren. Hän nimittäin halusi tehdä vaikutuksen yhteen mieheen. Eve otti kasvoonsa lävistyksiä antamaan hänestä \"rankan\" kuvan.

315.jpg

Even huomion saanut mies oli nimeltään Heikki Husari. He olivat tavanneet kaupungilla, kun Eve oli mennyt metsästämään miesten puhelinnumeroita. Komea Heikki oli tullut juttelemaan Evelle ja tarjoutui itse antamaan numeronsa.

316.jpg

Even mielestä Heikki tarvitsi kuitenkin pikaisen muodonmuutoksen. Ruskea pehko vaihtui muodikkaaksi kaljuksi ja pari lävistystä naamaan, ja tadaa!

317.jpg

Ja illalla Eve koki ensisuudelmansa Heikin kanssa romanttisessa asuntolan ruokalassa..

318.jpg

Lauren oli löytänyt uuden harrastuksen, nimittäin meditoinnin. Se kevensi mielen (eivätkä tarpeet laskeneet, hähhääh :D).

319.jpg

Dawson ei halunnut jäädä porukan ulkopuolelle, joten hänkin aikoi hankkia daamin. Hän soitti epäpätevälle ennustajalle ja tarjosi yli neljä tonnia, luulisi sillä saavan kunnon ladyn.

320.jpg

Eukko tarjosi mahdollisesti itseään vanhemman sinkkumummon. Salamia oli kuitenkin kaksi, joten Dawson päätti yrittää Pirkon (en nyt muista nimeä, joten olkoon Pirkko) kanssa.

321.jpg

Dawsonista Pirkon hiukset ja kasvot olivat liian "vanhusmaiset", joten hän päätti stailata treffiseuralaisensa.

322.jpg

Lopputulos oli tällainen. Vanhasta kurpasta kuoriutui nuorekas ja säkenöivä lady!

323.jpg

Ja Dawson tykkää! Arvosanatkin nousivat kummasti miehen deittaillessa lehtoria.

324.jpg

Treffit päättyivät hyvin ja illan päätteeksi vaihdettiin suudelmat.

325.jpg

Kiitokseksi ihanista treffeistä Pirkko toi Dawsonille ruusun runon kera sekä peilin.

326.jpg

Muhinointia kampuksella. Heikki ja Pirkko vierailivat jatkuvasti Monroeilla kylässä, mutta Signe ei ollut osoittanut elonmerkkejä pitkään aikaan.

327.jpg

Heikin mieli harhaili milloin missäkin, kuten Pirkossa.

328.jpg

Heikki ei kuitenkaan tulisi saamaan Pirkkoa, sillä neiti oli aivan Dawsonin lumoissa.

329.jpg

Dawson osaa kyllä välillä olla todella lutunen! "Mie mitää oo tehny?"

330.jpg

Pirkosta oli jotain hyötyäkin, hän nimittäin haravoi asuntolan pihan aina kun sinne putosi lehtiä ja siivoili muutenkin.

331.jpg

Heikki oli kuitenkin ilkeä ja meni riehumaan lehtikasoihin.

332.jpg

"Ihanaa, ensimmäinen lukuvuosi läpäisty!" Lauren sanoi halatessaan sisartaan. Koko konkkaronkka sai vitosen arvosanan.

333.jpg

Romanttinen kosinta puun latveessa. Sininen hehnku Pirkon yläpuolella yrittää pilata kuvan..

334.jpg

Eihän noin suloisesta kosinnasta voi kieltäytyä? Pirkko otti sormuksen sormeensa ja hyppäsi Dawsonin syliin. "Aijai, oletko lihonut, kultaseni?" Dawson sanoi. Ei ehkä paras lausahdus kosinnan jälkeen..

335.jpg

Signe osoitti vihdoin olevansa olemassa ja tuli käymään. Lauren pyysi lupaa stailata Signen ja hän saikin luvan.

336.jpg

Ei mitään radikaalia muutosta, vain ruma hattu pois ja hempeää meikkiä kasvoille.

337.jpg

Noin, vaihdoin ihot takaisin. Onko nyt hyvä? :)

338.jpg

Eräänä iltana Eve pyysi Heikin kanssaan lämmittelemään porealtaaseen. Vähän aikaa kuherreltuaan he siirtyivät muihin hommiin..

339.jpg

Huomaa että on molempien ensimmäinen kerta.

340.jpg

Yliopistohan on biletyksen aikaa? Sisarukset eivät olleet käyneet juhlimassa kertaakaan koko opiskeluaikana, joten nyt oli jo korkea aika suunnata nokka kohti yökerhoa.

341.jpg

Ohjelmassa oli ruvassa kovaa joraamista..

342.jpg

Sekä tuttujen kasvojen etsiminen, isäukkohan se siinä. Mielenkiintoisessa asussa..

343.jpg

Myös pyöriminen magnetohytkyttimessä. Selvinpäin tuohon ei kyllä olisi päädytty..

344.jpg

Klubilla maisteltiin myös herkullisia ruokia, kuten hummeria limettimehussa.

345.jpg

Sekä tietysti valokuvien otto. Pitihän seuraavana päivänä päästä nauramaan hölmöilyilleen.

346.jpg

"Siskho, shä oot mulle toshi... Toshi tärkee, tiäksää?" Dawson sopersi.

347.jpg

Latasin rensimsistä hiuksia joista sain Troijalaisen. Sain sen poistettua, mutta samalla poistin sieltä lataamani hiukset, ja samalla meni PMBD:stä ladatut. Siksi pieni muodonmuutos. Ilmeet kuvaavat mielipiteitä muutoksesta. Dawson oli iloinen saadessaan pehkonsa pois, muista ei voi sanoa samaa.

348.jpg

Pienessä krapulassa Eve kosi Heikkiä, joka pienen harkinnan jälkeen suostui.

349.jpg

"Kulta, mitä jos muutettais omaan kämppään, niinku kahestaan?" Heikki kysyi. Siihen Eve vastasi: "Se olis tosi ihanaa! Muutetaan heti!"

350.jpg

"Heippa sisko, mul tulee tosi ikävä!" Lauren nyyhkytti. "Hei, mut voithan sä tulla kattomaa mua aina kun haluut. Onnee perijäkamppailuun sulle ja Dawsonille", Evelyn lohdutti.

351.jpg

Muutaman tunnin kuluttua tavarat oli pakattu ja pari lähti onnellisesti kohti omaa kotia.

352.jpg

Dawsonista Laurenin kulta oli oikea herkku. Olisit iskenyt aikaisemmin, ei oman siskon kumppania saa viedä.

353.jpg

Paljastui, että Signe oli rikkaasta suvusta ja hänelle oli jäänyt mukava perintö.

354.jpg

"Rahasäkk.. Tarkoitan Signe, tulisitko vaimokseni?" Lauren sanoi runollisella äänellä kullalleen. "Tottakai tulen, pupuseni!" Signe vastasi.

355.jpg

Samaan aikaan Dawson oli menossa naimisiin rakkaan Pirkkonsa kanssa. Edes Dawsonin perää tuijotteleva mies ei onnistunut pilaamaan tunnelmaa.

357.jpg

He olivat päättäneet muuttaa Californiaan omaan asuntoon ja jättää opiskelun kesken. Pirkko menetti samalla työnsä, mutta sillä ei ollut väliä, sillä olihan heillä toisensa.

358.jpg

Tässä on siis Monroen kolmannen sukupolven perijä. Hän voitti runsaalla äänimäärällä (radolasta tuli paljon ääniä) ja muutenkin pidin Laurenista ehkä eniten.

359.jpg

Lauren läpäisi toisen opiskeluvuoden vitosella, mutta pian hän tajusi ettei hän halunnut tätä. Hän halusi vain nopeastii kotiin, joten hän lopetti yliopiston kesken sisaruksiensa tavoin.

360.jpg

Kauniine vaatteineen (krhmm...) hän kasvoi ja lähti kohti kotia.

361.jpg

"Bye bye, college! Welcome home, here I Come!" Hän huusi lähtiessään.