Kesti hirrrmu kauan tässä uuden osan tulemisessa. Piti eilen jo laittaa uusi osa, mutta valmiiksi kirjoitettu teksti oli mystisesti hävinnyt ja koko osa piti kirjoittaa uudestaan, joten..
___________

424.jpg

Tässä on vastasyntynyt poikavauva Joe. Kaikki peritty Laurenilta.

425.jpg

Varsinkin Signe oli innoissaan uudesta tulokkaasta. Lauren ei meinannut saadakaan hoitaa Joea, sillä Signe oli koko ajan pojan kimpussa.

426.jpg

Carlista koulu oli mukavaa, mutta siinä oli yksi inhottava asia - läksyt. Niitä hän teki vielä myöhään yöllä. Poikaparka ei edes saanut apua, koska Lauren ja Signe hääräsivät Joen ympärillä.

427.jpg

Signeä oli alkanut voimaan aamuisin pahoin, ja kuukautisetkin olivat myöhässä. Taisi leikit Gullikin kanssa tuottaa hedelmää, nimittäin raskauden. “Kuinka mä voin kertoa tästä Laurenille?” Signe vaikeroi.

428.jpg

“JEESS! Kymppi, I am the best!” Carl huusi saapuessaan kotiin. Hän oli saanut englanninkokeesta 10+ koska hän oli vastannut kaikkiin kysymyksiin prikulleen oikein ja piirtänyt vielä kesäisen kuvan takasivulle.

429.jpg

Koulusta löytyi myös tällainen sievä tyttö, Kylie Clarkson, viime osassa nähdyn Jackson-pojan sisko. Carl olikin salaa ihastunut tähän tyttöön.

430.jpg

Ihastumisesta en tiedä, mutta Kylie piti Carlista ainakin ystävänä.

431.jpg

Koska Carlilla oli korkeimmat luovuuspisteet, hän alkoi maalaamaan kuvaa Laurenista perijäkollaasiin.

432.jpg

Signen raskaus varmistui, sillä hänen mahansa oli kasvanut astetta suuremmaksi. Kauaa ei lihomis-tekosyy enää toimisi.

433.jpg

Siksi aamulla Signe kutsui Laurenin keskustelemaan ruokailuhuoneeseen ja kertoi Gullikista ja tulevasta vauvasta.

434.jpg

“Mitä helvettiä? Sä oot pettäny mua vai?” Lauren huudahti vihaisena.

435.jpg

“Kuules, kun se äpärä syntyy, sä saat häipyy tästä talosta sillä punasella sekunnilla!” Lauren jatkoi raivoamistaan.

436.jpg

Lauren alkoikin etsiä jo uutta asuntoa Signelle (tosin muuttaminen ei onnistu, sillä pelini on niin sekaisin ettei yksi henkilö voi muuttaa, joten..).

437.jpg

“Oih! Pian se syntyy!” Signe ajatteli innoissaan. Vaikka hän rakasti Laurenia, myös tuleva vauva oli hänelle äärimmäisen tärkeä.

438.jpg

Pian koittikin perheen lellikin eli Joen synttärit.

439.jpg

Tällainen kultsipuppeli pojasta kasvoi.

440.jpg

Signelle iski paniikki, sillä pian hän menettäisi Laurenin, sekä Carlin ja Joen. “Mun täytyy tehdä jotain!” Hän ajatteli.

441.jpg

Signe ei saanut olla paljon lapsien kanssa, joten Joen opetus jäi Laurenin vastuulle.

442.jpg

Lauren oli vihdoin löytänyt uuden asunnon perheelle. Sinne muutettaisiin kun Signe on synnyttänyt.

443.jpg

Synnyttämisestä puheen ollen, nyt se alkoi. “Auuuh, miksei Lauren kertonu että tää sattuu näin paljon?!” Signe huusi.

444.jpg

Pian Signen sylissä lepäsi pieni tyttö, Ada. Silmät, hiustenväri ja iho oli peritty Gullikilta, toivottavasti kasvonpiirteet edes periytyivät Signeltä.

445.jpg

Nyt Monroet siis muuttivat uuteen asuntoon, ja tällainen se on alakerrasta. Vasemmalla ylhäältä on Adan huone, sen vieressä on pieni kylppäri, jonka vieressä on keittiö-ruokailuhuone. Siitä vasemmalle on olohuone ja portaat yläkertaan.

446.jpg

Ja portaiden yläpäässä on pieni aula, jossa on tietokonepöytä ja lelu Joelle. Sen vieressä on toinen pieni kylpyhuone. Sen yläpuolella on Carlin ja Joen yhteinen huone ja sen vieressä vielä Laurenin makuuhuone. Miten niin vain Laurenin?

447.jpg

Noh, Lauren otti eron heti muuttamisen jälkeen. “Painu sinne missä pippuri kasvaa, äläkä enää IKINÄ tule tänne!” Lauren karjui Signelle. Signe lähti, mutta ei saanut otettua Adaa mukaan, (perkeleen bugittava peli… -.-’) joten pienokainen jäi Laurenin hoiviin.

448.jpg

Carl oli surun murtama, sillä hän rakasti Signeä paljon. Eikä poika ymmärtänyt eron syytä, sillä hänelle ei oltu kerrottu pettämisestä. Carl kuitenkin aavisti tämän, sillä eihän Signe olisi muuten voinut saada lasta.

449.jpg

Monroet elivät tavallista elämää, ja silloin tuli Adan synttärien aika.

450.jpg

Todella söpö, kun ajattelee vielä että Gullikin geeneillä..

451.jpg

Lauren ei halunnut pilata Adan lapsuutta, joten hän kohteli Adaa kuin omaa lasta.

452.jpg

Lauren päätti, ettei enää ikinä rakastuisi, kunnes hänen teiniajan ihastus Maikki soitti hänelle. He sopivatkin menevänsä treffeille muutaman päivän kuluttua.

453.jpg

Sainpas taas hyvän kuvan. Noh, Joe kuitenkin kasvoi lapseksi.

454.jpg

Söpö poikahan hänestä kasvoi. Mukavannäköinen perijä tuli, ja vielä miespuolinen vaihteeksi.

455.jpg

Carlilla olisi ollut synttärit seuraavana päivänä, joten he pitivät yhteissynttärit.

456.jpg

Oh my god, mikä mies! Monet naiset varmasti tappelevat komeasta Carlista.

457.jpg

Ja tietysti heti ensimmäisenä tekemään lapsuusajan kotiläksyt, jotka olivatkin todella helppoja. Miksei Carl aikaisemmin ymmärtänyt näin helppoja tehtäviä?

458.jpg

Adan opettaminen meinasi jäädä synttäritouhujen seassa, joten Lauren teki mahtimaitoa ja opetti lapselle elämän perustarpeet. Adan ensimmäinen sana olikin “mahtimaito”.

459.jpg

Myös Carl koki velvollisuuksiinsa hoitaa perheen pienintä lasta. Ada ei vain ollut kovin mielissään veljen kanssa kylpemisestä.

460.jpg

Koitti Laurenin ja Maikin treffipäivä, ja he menivät vegetaristien ravintolaan. Ruoka tosin taisi jäädä toissijaiseksi..

461.jpg

Kyllä se ruoka kuitenkin maitti Laurenille ainakin, Maikki seikkaili mielummin ravintolassa itsekseen. Mitkä treffit nämä nyt ovat..

462.jpg

Kaupungilta löytyi kaunis nainen, hänet voisi naittaa Joelle kun hän kasvaisi. Lauren meni juttelemaan hänen kanssaan ja sai hänen numeronsa. Maikki katsoi tilannetta vihaisesti ja poistui paikalta. Lauren yritti selittää väärinkäsitystä, mutta eihän se auttanut.

463.jpg

Ravintolassa oli joku ihmeellinen laite. Siitä hengitettiin jotain ainetta, joka sai tuntumaan että oikeasti lensi! Ja Lauren luuli laitteen olevan laillinen, pah. Mitä tuli hippiravintolaan.

464.jpg

Lauren otti muistoksi “treffeistä” valokuvia itsestään. Taisivat kuvat olla mieluisia.

465.jpg

Kukas tämä hurmuri sienipaidassaan on? No Carl tietysti. Poika oli mennyt ostamaan uusia vaatteita, sillä hän oli kutsunut erään tytön kylään. Inhottava tuo valottumisongelma..

466.jpg

“H-h-ei, Kylie..” Carl sopersi halatessaan tyttöä. Herran itsevarmuus katosi sekunnin murto-osassa kauas äärettömyyteen.

467.jpg

Niin, neito oli tosiaan Kylie, Carlin kaveri ala-asteelta. Yläasteelle siirryttäessä koulussa vaihdeltiin ujoja katseita ja rupateltiin kaveriporukassa välitunneilla. Ja vihdoin Carl uskalsi kutsua Kylien pitkästä aikaa kylään.

468.jpg

Kaksikko siirtyi Carlin ja Joen huoneeseen kuhertelemaan. Alakertaan kuului kova kikatus ja Lauren ihmetteli, mitä nuoret ylhäällä tekivät.

469.jpg

Noin tunti myöhemmin Joe tuli koulusta kasipuolen arvosanalla. Hyvä numerohan se on, mutta taitaa Joel olla tullut pelaajaansa, ei kasipuoli riitä ;D

470.jpg

Vielä ennen kun Kylie lähti kotiinsa Carl muiskautti kunnon suudelman neidon huulille. Tuntui kuin maailma olisi hävinnyt ympäriltä ja pari lentelisi taivaalla sydämien ympäröimänä.

471.jpg

Lauren oli kyllästynyt yksinäisyyteen ja kutsui Maikin kylään. Tosin ulkonäkö ei oikein miellyttänyt, joten Lauren stailasi vähän Maikkia.

472.jpg

Ja lopputulos oli tämä. Tuosta naisesta on mahdotonta saada kaunista..

473.jpg

Lauren hurmaantui Maikin uudesta tyylistä ja hän otti ja kosi Miss Ugly-facea. Ja tietysti tämä suostui.

474.jpg

Lauren halusi heti esitellä Maikin lapsilleen. Carl oli oikein onnellinen äitinsä puolesta, mutta Joe ei taasen oikein pitänyt siitä, että tuo nainen yritti viedä Signen paikan.

475.jpg

Aika kului nopeasti ja pian olikin Adan aika kasvaa kouluikäiseksi.

476.jpg

Tytöstä tuli todella kaunis, vain äitinsä minileuka yrittää pilata hänen nukkemaisen täydellisyytensä (olen niin in-love noihin hiuksiin, siksi niitä saattaa näkyä melko paljon).

477.jpg

Lauren oli tehnyt kakun Adan synttärien ja oman kihlauksensa kunniaksi. (Niin tarpeellinen kuva että..)

478.jpg

Adan sydäntä lähellä oli maalaaminen, vaikka ensimmäinen vihreäpukuinen nainen -taulu olikin järkyttävä.. Ihme kyllä joku halusi ostaa taulun parilla simoleonilla.

479.jpg

Lauren löysi vasta nyt pihaltaan lammen, josta saattoi onkia kaloja, ja näköjään jotain muutakin. “Kuka pottuaivo heittää vanhoja saappaita lammikkoon?” Lauren manasi.

480.jpg

Carl oli menossa treffeille Kylien kanssa, ja hän halusi näyttää mahdollisimman hyvältä, joten hän jumppasi itsensä huippukuntoon.

481.jpg

Carl ja Kylie valitsivat treffipaikaksi rullaluisteluparatiisin, joka oli vastapäätä Monroeiden vanhaa kämppää.

482.jpg

Poika ei ollut kovin haka luistelussa, mutta hän yritti parhaansa.

483.jpg

Harjoittelun jälkeen Carl teki pieniä temppuja.

484.jpg

Nuoripari pyöri romanttisesti keskellä rataa ja katsoivat toisiaan silmiin..

485.jpg

Koska rakkulat alkoivat vaivaamaan luistimien takia, pari siirtyi tanssahtelemaan ja pussailemaan lattialle.

486.jpg

Carl ehdotti siirtymistä hänen kotiinsa, sillä koko perhe oli kylässä naapurin Milly-mummolla.

487.jpg

Carl johdatti Kylien äitinsä makuuhuoneeseen ja pussailu-maratooni jatkui.

488.jpg

Pari ehti sängylle ja vaatteet meinasivat lentää päältä, kunnes Lauren palasi naapurista ja alkoi saarnaamaan nuorille. “Ei herranjumala! Te kaksi, heti pois sängystä! Tuo kuuluu vasta tulevaisuuteen, ja kauas sinne!” Lauren rääkyi.

489.jpg

Koska Lauren oli jo vanhempi, hänelle rakkauden suomat velvollisuudet olivat sallittuja. Niitä velvollisuuksia täytettiinkin Maikin kanssa porealtaassa keskiyöllä.

490.jpg

__________

Ja tähän loppuu tämä osa, kiitos lukemisesta! Olethan kiltti ja kommentoit? Sillä juuri kommentit saavat minut jatkamaan tätä tarinaa bugittavalla pelillä. Olen meinannut jo pari kertaa lopettaa, kunnes joku ihana ihminen on kommentoinut ja kehunut tarinaa. Joten kommentoi, kommentoi ja KOMMENTOI! Kiitos.